Základní škola a Mateřská škola Razová
Razová 353
792 01 Bruntál

☎ 554 765 010

"Individuální přístup, angličtina od 1. ročníku, kreativita"

30.1.2023

Razovský karneval

V pátek 27. ledna 2023 se v Kulturním domě Razová uskutečnil tradiční školní maškarní ples, který pořádalo Sdružení rodičů a přátel dětí školy za finanční podpory obce Razová a MAS Hrubý Jeseník.

K účastníkům karnevalu promluvil v úvodu pan starosta Ivan Fehérvári a ředitel školy Mgr. Jiří Chmelík, který přečetl jména sponzorů a poděkoval všem, kteří se podíleli na uskutečnění této akce ať už svou prací či věnováním cen do tomboly.

O vynikající zábavu dětí i dospělých se po celou dobu staralo duo Klauni na volné noze, kteří byli našimi hosty už vloni a ani letos nezklamali. K dobré náladě přispěly také dobroty z bufetu a bohatá tombola, ve které se tentokrát sešlo rekordních 300 cen.

Skutečně radostný pohled se naskýtal na tu spoustu šťastných a veselých dětí, od těch nejmenších až po ty starší. Maškarní ples byl také příležitostí setkat se s bývalými žáky naší školy a popovídat si o tom, jak se jim daří.

Masky a kostýmy byly vskutku famózní a nápadité. Pohádkové postavy, zvířátka, superhrdinové, piráti, víly, strašidla, ale i vojáci, hasiči, policisté a další se společně družně bavili ve víru her, tance a nejrůznějších soutěží na tanečním parketě i na pódiu.

Náš školní maškarní ples se vskutku vydařil a velký dík patří všem, kteří na tom mají svůj podíl.