Základní škola a Mateřská škola Razová
Razová 353
792 01 Bruntál

☎ 554 765 010

"Individuální přístup, angličtina od 1. ročníku, kreativita"

15.2.2023

LYŽAŘSKÝ  VÝCVIK  ANNABERG  2023

Úplní začátečníci, mírně pokročilí, ale i ostřílení sjezdaři – tak ti všichni se letos sešli na kopci ve skiareálu ANNABERG, aby se opět po roce zdokonalili ve svém lyžařském umění.

Některým se dařilo rychleji, jiným pomaleji pronikat do tajů lyžování, ale na konci výcviku jsme všichni s radostí zjistili, že vyjedeme vlekem na kopec a sjedeme na lyžích bezpečně dolů.

Počasí bylo celý týden jako na houpačce –  chvilkami sněžilo, chvilkami svítilo sluníčko a k tomu občas foukal silný vítr.  Měli jsme tedy možnost vyzkoušet si lyžování v různých povětrnostních podmínkách. Zvládli jsme ale úplně všechno.

Ve čtvrtek s námi jeli na kopec i spolužáci, kteří nelyžují a kteří se šli podívat, jak to jde lyžařům. Vydali se na krátkou procházku po okolí Annabergu a poté fandili všem spolužákům, které viděli na lyžích. Celí prokřehlí poté navštívili místní bufet, aby se zahřáli nějakou teplou dobrůtkou.

Závěrečná tečka letošního lyžařského výcviku se odehrála ve škole, kde jsme dostali diplomy a krásný dort, na kterém jsme si všichni smlsli.

Poděkování za letošní lyžařský výcvik patří  Skiareálu Annaberg, všem instruktorům, pedagogickým i nepedagogickým  pracovníkům školy Razová, všem rodičům žáků, SRPDŠ Razová a obci Razová. Všichni jmenovaní přispěli ke klidnému a pohodovému průběhu letošního lyžařského výcviku.